Vacancies

VACANCIES JASON

JASON is op zoek naar een Lid Activiteitencommissie ⇒

Stichting JASON is op zoek naar leden voor de Activiteitencommissie. Als lid van deze commissie ben je samen met de Activiteitencoördinator, welke zitting neemt in het Dagelijks bestuur van de Stichting, verantwoordelijk voor de organisatie van lezingen, debatten, studiereizen en bezoeken aan internationale organisaties. Bij deze activiteiten staan internationale vrede en veiligheidsvraagstukken centraal. Naast lezingen en debatten over actuele onderwerpen, behoren ook activiteiten die samenhangen met een specifiek project tot het repertoire. Klik voor meer informatie over de Vacature lid activiteitencommissie!

JASON Magazine is looking for editors ⇒

Do you like to write about contemporary subjects related to security and international affairs? Do you want to reach a larger, professional audience with your writings? JASON Magazine offers you this chance by becoming an editor. Besides writing normal essays, you can enrich your skillset by doing interviews, writing book reviews or starting your own (opinion) section.

What we expect:
– Commitment to write for both our paper magazine (3x a year) as well as our website.
– Knowledge of security management, international affairs or other related fields.
– Enthusiasm for journalism
– A critical mindset

What we offer:
– Close supervision by experienced editors
– The opportunity to write more than just academic essays
– A social editorial committee that comes together for meetings, dinners and drinks

Guest writer JASON Magazine ⇒

One of the key goals of JASON Insitute is to inform youth and young professionals about peace and security issues around the globe. Besides the many different activities, JASON has an own editorials office which publishes JASON Magazine. The editorials office always welcomes guest writers. Did you write an interesting article or high qualitative paper inside the spectrum of peace and security? JASON officers a platform to share your article! Please contact our editors via redactie@stichtingjason.nl

VACANCIES IN THE FIELD OF PEACE AND SECURITY

Internship at Clingendael Institute

Clingendael`s Conflict Research Unit offers four exciting internships, focusing on Business & Peace, Politics & Crime and Militancy & Order in the Sahel, Levant and the Horn of Africa.

 

https://www.clingendael.org/careers

Stage bij Directie Veiligheidsbeleid – De Taskforce Cyber

De Taskforce Cyber is op zoek naar nieuwe stagiair(e)s. De startdatum is 25 Februari 2019 (in overleg is hier enige flexibiliteit in mogelijk) voor een periode van 6 maanden, met een werkweek van 40 uur.

 

https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-directie-veiligheidsbeleid—de-taskforce-cyber

Stage bij public affairs- en lobbykantoor Meines Holla & Partners (medio januari t/m juli 2019)

Al vijftien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de eerste helft van 2019 bieden wij weer een stageplaats aan.

Bij Meines Holla & Partners ondersteunt de stagiair onze consultants in de breedst mogelijke zin. De stagiair volgt het nieuws, verzamelt relevante informatie voor onze klanten, schrijft memo’s en achtergrondrapporten, en volgt Kamerdebatten. Deze werkzaamheden voer je deels uit op ons prachtige kantoor aan het Lange Voorhout, en deels in de Tweede Kamer. Je wordt actief betrokken bij lopende dossiers en krijgt daarmee een uniek inzicht in de Nederlandse politiek.

 

https://www.meinesholla.nl/solliciteren-bij-meines-holla-partners

Stage bij de Directie Veiligheidsbeleid – Afdeling Crisisbeheersing en Vredesoperaties (DVB/CV)

De afdeling Crisisbeheersing en Vredesoperaties is op zoek naar twee stagiair(e)s. De beoogde stageperiode is vanaf 1 februari 2019 voor een periode van 6 maanden met een werkweek van 40 uur.

 

https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-directie-veiligheidsbeleid—afdeling-crisisbeheersing-en-vredesoperaties-dvb-cv

Stage bij de Directie Stabiliteit en Humanitaire Hulp – Stabiliteit en Veiligheid (SV) en Rechtsorde en Vredesopbouw (RV)

De afdeling Crisisbeheersing en Vredesoperaties is op zoek naar twee stagiair(e)s. De beoogde stageperiode is vanaf 1 februari 2019 voor een periode van 6 maanden met een werkweek van 40 uur.

 

https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-directie-stabiliteit-en-humanitaire-hulp-%E2%80%93-stabiliteit-en-veiligheid-sv-en-rechtsorde-en-vredesopbouw-rv

Stage bij het Global Forum on Cyber Expertise Secretariat – Communicatie

Het Global Forum on Cyber Expertise (GFCE) Secretariaat is op zoek naar een communicatie stagiair(e). De beoogde stageperiode is vanaf 15 januari 2019 voor een periode van 6 maanden met een werkweek van 40 uur.

 

https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-het-global-forum-on-cyber-expertise-secretariat

TNO – Vacature startende onderzoeker Cyber Security

In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Junior Cyber Security Expert.
Als aankomend onderzoeker Cyber Security heb je een fascinatie voor technologie en leer je graag meer over nieuwe technologieën en gerelateerde zaken. Je zult al snel mee draaien in projectteams die werken aan innovaties op het vlak van Cyber Security.

 

https://www.tno.nl/nl/career/vacatures/startende-onderzoeker-cyber-security-den-haag/vacid-a0s0x0000105notuaa/

Red Socks – Marketing Intern Cyber Security

RedSocks Security, gevestigd in Den Haag is op zoek naar een gedreven en creatieve stagiaire voor de Marketing. RedSocks Security is werkzaam in de Cyber Security industrie en bezig met de uitbreiding en positionering van haar bedrijf. We hebben een informele en flexibele werkomgeving met een duidelijke start-up cultuur, waaronder we begrippen verstaan zoals praktisch en aanpakken.

 

https://securitytalent.nl/jobs-internships/marketeer-cyber-security

EY – Scriptiestage Cyber Security

Wij bieden jou een interessante en uitdagende stage in een snel veranderende en dynamische omgeving. Het Cyber Threat Management team is een informeel en collegiaal team waarin veel ruimte is voor persoonlijke en eigen inbreng. Zodoende stellen we jou in staat je carrière een op een geweldige en uitdagende wijze te starten. Voor de stage ontvang je een marktconforme maandelijkse vergoeding.

 

https://securitytalent.nl/jobs-internships/scriptiestage-cybersecurity-cyber-threat-management

Qbit – Afstudeerstage Adviseur Informatiebeveiliging/Privacy

Onze Adviseurs informatiebeveiliging/Privacy werken in teamverband aan het structureel inrichten en verbeteren van het niveau van informatiebeveiliging van onze klanten. Standaarden zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en de Richtlijnen voor de beveiliging van webapplicaties van NCSC zijn daarbij aan de orde van de dag. Vind je dit leuk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

https://qbit.recruitee.com/o/adviseur-informatiebeveiligingprivacy-afstudeerstage

Deloitte – Afstudeerstage Cyber Risk

Als afstudeerstagiair bij Deloitte Risk Services houd jij, je bezig met het schrijven van je scriptie. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om meer ervaring binnen de Risk Services praktijk op te doen.

 

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/afstudeerstage-cyber-risk-e168607

RedSocks – Marketing Intern

RedSocks Security, headquartered in The Hague, The Netherlands is looking to recruit a driven and creative marketing intern. RedSocks is active in the world of Cyber Security and in the process of scaling up the company. RedSocks has an informal and flexible working environment with a start-up culture, which requires a hands-on and “get it done” attitude. See the vacancy here. The internship starts as soon as possible!

 

https://www.redsocks.eu/nl/categorie/marketing/