Vacancies

VACANCIES JASON

JASON is op zoek naar bestuurslid Lustrum 2020

Stichting JASON is op zoek naar een enthousiast bestuurslid voor de organisatie van het 9e lustrum in 2020.

Als organisator van het lustrum zul je het Dagelijks Bestuur van Stichting JASON voor een jaar komen versterken. Je primaire taak is de organisatie van het lustrum 2020. Jij zal een planning maken, de voortgang daarvan bewaken en zorgen dat taken worden uitgevoerd. Tevens ben je het aanspreekpunt voor zowel internen als externen als het gaat om het lustrum. 

Uiteraard ben je niet alleen. Er zal een commissie worden opgericht waar jij als voorzitter in plaats zal nemen. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning van je medebestuursleden alsmede van de Raad van Advies en het Algemeen Bestuur van de stichting. 

Klik hier voor de volledige vacature bestuurslid Lustrum 2020 en mail je CV en motivatiebrief uiterlijk 15 december!

JASON Magazine is looking for editors ⇒

Do you like to write about contemporary subjects related to security and international affairs? Do you want to reach a larger, professional audience with your writings? JASON Magazine offers you this chance by becoming an editor. Besides writing normal essays, you can enrich your skillset by doing interviews, writing book reviews or starting your own (opinion) section.

As a JASON editor, you are expected to contribute to our paper magazine (which is published three times a year) and our ongoing online Sunday Read series. Being part of the JASON editorial office provides you with the opportunity to enrich your writing skills and explore new topics.

What we expect:
– Commitment to write for both our paper magazine (3x a year) as well as our website.
– Knowledge of security management, international affairs or other related fields.
– Enthusiasm for journalism
– A critical mindset

What we offer:
– Close supervision by experienced editors
– The opportunity to write more than just academic essays
– A social editorial committee that comes together for meetings, dinners and drinks

Interested? You can send in your application (cv, short motivation letter and two previous works) until December 8th

Click here for the full vacancy magazine editors!

JASON is op zoek naar een Lid Activiteitencommissie ⇒

Stichting JASON is op zoek naar leden voor de Activiteitencommissie. Als lid van deze commissie ben je samen met de Activiteitencoördinator, welke zitting neemt in het Dagelijks bestuur van de Stichting, verantwoordelijk voor de organisatie van lezingen, debatten, studiereizen en bezoeken aan internationale organisaties. Bij deze activiteiten staan internationale vrede en veiligheidsvraagstukken centraal. Naast lezingen en debatten over actuele onderwerpen, behoren ook activiteiten die samenhangen met een specifiek project tot het repertoire. Klik voor meer informatie over de Vacature lid activiteitencommissie!

Guest writer JASON Magazine ⇒

One of the key goals of JASON Insitute is to inform youth and young professionals about peace and security issues around the globe. Besides the many different activities, JASON has an own editorials office which publishes JASON Magazine. The editorials office always welcomes guest writers. Did you write an interesting article or high qualitative paper inside the spectrum of peace and security? JASON officers a platform to share your article! Please contact our editors via redactie@stichtingjason.nl

VACANCIES IN THE FIELD OF PEACE AND SECURITY

Stage bij Buitenlandse Zaken

De afdeling Non-proliferatie, Ontwapening en Nucleaire Aangelegenheden en het cluster Wapenexportcontrole zijn gezamenlijk op zoek naar 1 stagiair(e) per begin/halverwege februari 2019.

Kernproeven in Noord-Korea, gebruik van chemische wapens in Syrië, de export van militaire goederen: zomaar een aantal onderwerpen waar de afdeling Non-proliferatie, Ontwapening en Nucleaire Aangelegenheden en het cluster Wapenexportcontrole zich mee bezig houden. Dus heb je interesse in internationale (geo)politiek? En ben je als student op zoek naar een uitdagende plek om je studiekennis- en vaardigheden in de praktijk te brengen? Dan is deze stage echt wat voor jou.

 

Solliciteer door uiterlijk woensdag 27 november je motivatiebrief en CV te sturen naar sandra-de.jongh@minbuza.nl en laurens-vander.sluijs@minbuza.nl

 

De volledige vacature kun je vinden op: https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-directie-veiligheidsbeleid

Stage bij public affairs- en lobbykantoor Meines Holla & Partners (medio januari t/m juli 2019)

Al vijftien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de eerste helft van 2019 bieden wij weer een stageplaats aan.

Bij Meines Holla & Partners ondersteunt de stagiair onze consultants in de breedst mogelijke zin. De stagiair volgt het nieuws, verzamelt relevante informatie voor onze klanten, schrijft memo’s en achtergrondrapporten, en volgt Kamerdebatten. Deze werkzaamheden voer je deels uit op ons prachtige kantoor aan het Lange Voorhout, en deels in de Tweede Kamer. Je wordt actief betrokken bij lopende dossiers en krijgt daarmee een uniek inzicht in de Nederlandse politiek.

 

https://www.meinesholla.nl/solliciteren-bij-meines-holla-partners

TNO – Vacature startende onderzoeker Cyber Security

In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Junior Cyber Security Expert.
Als aankomend onderzoeker Cyber Security heb je een fascinatie voor technologie en leer je graag meer over nieuwe technologieën en gerelateerde zaken. Je zult al snel mee draaien in projectteams die werken aan innovaties op het vlak van Cyber Security.

 

https://www.tno.nl/nl/career/vacatures/startende-onderzoeker-cyber-security-den-haag/vacid-a0s0x0000105notuaa/

Red Socks – Marketing Intern Cyber Security

RedSocks Security, gevestigd in Den Haag is op zoek naar een gedreven en creatieve stagiaire voor de Marketing. RedSocks Security is werkzaam in de Cyber Security industrie en bezig met de uitbreiding en positionering van haar bedrijf. We hebben een informele en flexibele werkomgeving met een duidelijke start-up cultuur, waaronder we begrippen verstaan zoals praktisch en aanpakken.

 

https://securitytalent.nl/jobs-internships/marketeer-cyber-security

EY – Scriptiestage Cyber Security

Wij bieden jou een interessante en uitdagende stage in een snel veranderende en dynamische omgeving. Het Cyber Threat Management team is een informeel en collegiaal team waarin veel ruimte is voor persoonlijke en eigen inbreng. Zodoende stellen we jou in staat je carrière een op een geweldige en uitdagende wijze te starten. Voor de stage ontvang je een marktconforme maandelijkse vergoeding.

 

https://securitytalent.nl/jobs-internships/scriptiestage-cybersecurity-cyber-threat-management

Qbit – Afstudeerstage Adviseur Informatiebeveiliging/Privacy

Onze Adviseurs informatiebeveiliging/Privacy werken in teamverband aan het structureel inrichten en verbeteren van het niveau van informatiebeveiliging van onze klanten. Standaarden zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en de Richtlijnen voor de beveiliging van webapplicaties van NCSC zijn daarbij aan de orde van de dag. Vind je dit leuk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

https://qbit.recruitee.com/o/adviseur-informatiebeveiligingprivacy-afstudeerstage

Deloitte – Afstudeerstage Cyber Risk

Als afstudeerstagiair bij Deloitte Risk Services houd jij, je bezig met het schrijven van je scriptie. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om meer ervaring binnen de Risk Services praktijk op te doen.

 

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/afstudeerstage-cyber-risk-e168607